Contact

Algemeen

  • Cliëntentelefoon: 024-6756771
    Voor informatie, het eerste contact met instellingen, bedrijven en cliënten.

    Voor bedrijven en instellingen is het telefoonnummer van de dossierbehandelaar op aanvraag beschikbaar. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

  • K.v.K.: 12045189 te Nijmegen

  • Btw-nummer: NL 176485697 B02

  • Meldingsnummer (College Bescherming Persoonsgegevens): m 1453103

  • Het kantoor is aangesloten bij ZZP Nederland onder nummer 2009 7541.

Bereikbaarheid voor cliënten

Van maandag tot en met donderdag van 11:00 tot 13:00 uur, houdt de bewindvoerder telefonisch spreekuur, waarvoor geen aanmelding nodig is. Men kan de bewindvoerder ook persoonlijk op kantoor spreken na telefonische afspraak.   

Het klantenbestand van ons kantoor groeit en onder meer om deze reden hebben wij twee vaste medewerkers in dienst genomen. Daarnaast werken wij ook met stagiaires, volgens het principe van het leer-werkbedrijf. Deze medewerkers hebben beperkte bevoegdheden. Mocht de medewerker met wie u spreekt, geen bevoegdheid hebben tot het behandelen van uw vraag, dan zal hij of zij dat direct aangeven. Voor diverse vragen (van minder belangrijke aard) kunnen dus de medewerkers worden ingeschakeld. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

E-mail en sociale media

U kunt ons altijd via e-mail bereiken. Wij streven er naar uw e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden. Daar sociale media als Twitter en Facebook privacy- en fraudegevoelig zijn, en het toch gaat om gevoelige informatie die u ons zendt, zijn wij genoodzaakt deze media voor de communicatie met u als klant te mijden.

Sms en WhatsApp

Officiële verzoeken via sms en WhatsApp kunnen wij niet gebruiken, daar deze communicatie niet op adequate wijze kan worden opgeslagen. Buiten het spreekuur en de kantooruren kunt u uw telefoonnummer inspreken in de voicemail. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Nieuws

Door middel van de nieuwsbrief informeren wij u over de bereikbaarheid van De Waard Bemiddeling & Bewindvoering tijdens de kerstperiode en de zomervakantie.