Werkwijze

OnView

Sinds januari 2012 werken wij op onze computer met het administratieprogramma OnView van de firma Linfosys. In dit administratieprogramma verwerken wij niet alleen uw financiƫle gegevens, zoals het budgetplan, inkomsten, uitgaven en schulden, maar ook de telefonische contacten die wij met u hebben. Daarnaast kan uw post gedigitaliseerd in het systeem worden opgenomen.

Met gebuikmaking van het programma treedt een grote mate van standaardisering op, waardoor er enerzijds minder kans op fouten is en anderzijds meer ruimte komt voor het persoonlijk contact met u. Tevens voorziet het programma in de opmaak van de rapportage aan de rechtbank: de zogenaamde "Rekening en Verantwoording."


Klik mee in uw eigen dossier!

U kunt altijd in uw dossier meekijken en het hele jaar door zijn allerlei gegevens voor u zichtbaar, waaronder uw bankgegevens. Houd er wel rekening mee dat deze altijd een dag later zichtbaar zijn. Verder is de status van een weekeinde altijd pas op maandagen. Dit komt doordat wij altijd handmatig de bankgegevens moeten invoeren in OnView.


DigiD

Het is ons als bewindvoerders door de minister en de rechtbank verboden DigiD te gebruiken. Wij doen aangifte bij de belasting met een eigen beconnummer.Goedkeuring door Rechtbank Gelderland

Ons kantoor is op 29 juni 2016 goedgekeurd door Rechtbank Gelderland. Wij voldoen aan de kwaliteitseisen van 1 april 2016 en zijn benoembaar in heel Nederland. Het bewijs van goedkeuring en benoembaarheid is opvraagbaar bij het kantoor.